He aha nā ʻano denim ʻekolu?

Denimʻo ia kekahi o nā lole i kaulana loa i ka hana.He lole ikaika i hana ʻia mai ka pulupulu kaumaha e hiki ke lawe i ka nui o ka lole a me ka waimaka.Aia nā ʻano lole denim like ʻole i hoʻohana ʻia no ka hana ʻana i nā lole like ʻole e like me nā pālule, jeans, a me nā pale.Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i ʻekolu ʻano lole denim, me ka nānā nui ʻana i nā lole lahilahi o ka denim.

ʻO Denim kahi lole i hoʻopuni ʻia no nā kenekulia akā ua ulu aʻe i ka wā.Uaʻikeʻia ka lole no ka lōʻihi, kaʻoluʻolu a me keʻano.ʻO nā ʻano denim ʻekolu ʻo ka denim raw, ka denim holoi, a me ka denim stretch.ʻO kēlā me kēia denim kahi hiʻohiʻona a me ka manaʻo kūpono no ka hoʻopili ʻana me nā ʻano lole like ʻole.

ʻO Raw denim ke ʻano kuʻuna loa o ka denim.ʻAʻole holoi ʻia ka lole a mālama ʻole ʻia, ʻo ia hoʻi he paʻakikī a paʻakikī.ʻOi aku ka pōʻeleʻele o ka denim raw a ʻoi aku ka ʻoi aku o ke kino.He kūpono kēia ʻano denim no nā jeans e ʻelemakule a mae i ka wā, e hana ana i kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa.

ʻO ka denim holoi ʻia, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, mālama ʻia me ka wai a me nā mea kemika ʻē aʻe i mea e maʻalahi a ʻoi aku ka paʻa.ʻOi aku ka māmā o kēia ʻano denim i ka waihoʻoluʻu a ʻoi aku ka maʻalahi.He mea maikaʻi loa ka denim holoi ʻia no nā lole ʻoluʻolu e like me nā pālule a me nā pālule.

ʻO Stretch denim kahi ʻano denim hou i kaulana a kaulana i nā makahiki i hala.Loaʻa i kēia ʻano denim kahi liʻiliʻi o ka elastane, a i ʻole spandex, ka mea e maʻalahi ai ka lole a me ka ʻoluʻolu.He mea maikaʻi loa ka Stretch denim no ka hana ʻana i nā jeans kūpono a me nā lole ʻē aʻe e pono ai ke kikoo iki.

I kēia manawa, e nānā kākou i kalole lahilahi o ka denim.Hana ʻia ka denim lahilahi mai ka pulupulu māmā a ʻoi aku ka lahilahi ma mua o nā mea denim kuʻuna.He mea maikaʻi kēiaʻano denim no nāʻaʻahu māmā aʻoi aku ka maikaʻi, e like me nāʻaʻahu kauwela, nā pālule māmā a me nā pōkole.

ʻO ka denim lahilahi, i kapa ʻia ʻo chambray, he ʻano ʻokoʻa iki kona ʻano ma mua o ka denim kuʻuna.Ua ulana ʻia ʻo Chambray mai kahi ulana maʻemaʻe, ʻo ia hoʻi he ʻano maʻalahi ka lole me ka liʻiliʻi liʻiliʻi.He mea kūpono kēia lole no nā ʻaʻahu i hoʻomaʻemaʻe ʻia, e like me nā pālule a me nā blouse.

https://www.shhsingularity.com/single-jersey-fabric-product/

ʻO kekahi o nā pono nui o ka hoʻohana ʻana i ka denim lahilahi ʻoi aku ka hanu ma mua o ka denim kuʻuna.He lole kūpono kēia no nā lole kauwela no ka mea e mālama ʻoe i ka ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu i ka wela wela.Eia hou, ua maʻalahi ka hanaʻana o nā lole denim lahilahi i ka hoʻohālikelikeʻana i nā mea denim kaumaha, kahi e maʻalahi ai nā mea hoʻolālā e hana i nā lole lole hou a me nā mea hou.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ka denim kahi lole maʻamau e hiki ke hoʻohana ʻia e hana i nā lole like ʻole.ʻO nā ʻano denim kaulana ʻekolu ʻo ka denim raw, ka denim holoi, a me ka denim stretch.Eia nō naʻe, ʻo ka denim thin a i ʻole chambray kahi koho kaulana no nā mea hana lole.He mea maikaʻi nā lole denim lahilahi no ka hana ʻana i nā lole māmā i ʻoluʻolu a nani hoʻi.Inā makemake ʻoe i ka denim kuʻuna a i ʻole ka denim lahilahi, aia kahi lole denim e kūpono i kāu mau pono.


Ka manawa hoʻouna: Jun-07-2023